Media

Me MP-Kauppiaat olemme sitä mieltä, että suomalaisilla on kaikkein korkein työmoraali. He ovat rehellisiä, ahkeria ja kunniaksi suomalaisuudelle. Nyt jos koskaan on hyvä hetki miettiä miten turbovauhtia kasvanut maailmanlaajuinen ostosparatiisi nimeltä internet, ”tukee” ostoissasi meitä suomalaisia yrittäjiä.

Kaikkea mitä olet tottunut tilaamaan netin yli maailman eri kolkista – voisitko ostaa sen suomalaiselta yrittäjältä myöskin netistä – tai vaikka kivijalkakaupasta ja pitää sen rahan Suomessa kierrossa? Monta kaltaista tuotetta löytynee pitkin maailmaa, mutta voisitko antaa mahdollisuuden sille omalle kauppiaallesi tehdä myös tarjouksen tuotteesta, mitä olet hankkimassa? Jos ei muuta niin tutustut ainakin paikalliseen alan yrittäjään, saat kasvot kaupanteolle ja mahdollisesti se tuote lähtee ihan samalla hinnalla, kuin tilatessa se rajojemme ulkopuolelta ja autat pitämään MP-kaupan työntekijät työllistettynä ja palvelemassa motoristejamme. MP-alan julkaisut tuovat moottoripyörät ja niiden tarvikkeet myös kodin penkille ja auttavat siivittämään vallitsevan harmauden yli. Suomalainen sisu on kasvattanut meille tämän oman pohjoisen kolkan, jossa nyt jos koskaan on aika mennä rinnakkain tuulta päin – yhdessä me selvitään tästä!

Lataa alta "Suosi suomalaista logo" mielellään MP-kauppiaiden logolla, mutta edes ilman ja jaa yhteistyöverkostoosi.

Suosi-suomalaista-MP_pysty.png (145 kB)
MP-Kauppiaiden logo + suosi suomalaista yrittäjää, pysyty
Suosi-suomalaista-MP_vaaka.png (171 kB)
MP-Kauppiaiden logo + suosi suomalaista yrittäjää, vaaka
Suosi-suomalaista-basic_pysty.png (54 kB)
PDF-tiedostoB-kortilla_A1.pdf (362 kB)
MP-Kauppiaat haluavat Suomessakin otettavan käyttöön poikkeusluvan, joka mahdollistaisi autokortilla 11kW:sen kaksipyöräisen kuljettamisen näyttökokeen kautta. Saksa otti viimeisimpänä poikkeusluvan käyttöön syksyllä 2019. Nyt maita, joissa poikkeuslupa on käytössä on yhteensä 13.
PDF-tiedostoTKL_tiedote_2020-01-31.pdf (182 kB)
TKL tiedote 31.1.2020 Moottoripyörien myynnin kasvu jatkui myös vuonna 2019
PDF-tiedostoMP-alan_Yhteistyoryhman_tutkimus_2020-01.pdf (222 kB)
MP-alan Yhteistyöryhmän tutkimus 1/2020 Nuoret aikuiset suhtautuvat positiivisimmin moottoripyöräilyyn – este kruisailulle on ajokortin puute
PDF-tiedostoUutuuspyoria-kaudelle-2020.pdf (410 kB)
Uutuuspyöriä kaudelle 2020
MS Word -tiedostoMP-kauppiaat_2020.docx (92 kB)
MP-Kauppiaat esite

On asioita, joita on tiedetty jo pitkään.